Matomo

Formació a empreses

A English Girona, a part de fer classes en el nostre centre lingüístic, també oferim formació personalitzada in-company per totes aquelles petites o grans empreses que ho necessitin. Si els teus treballadors, o tu mateix, necessiteu formació lingüística nosaltres us podem ajudar.

Portem cinc anys com a acadèmia d'idiomes a Girona i més de set impartint classe en empreses de la zona. Durant aquest temps hem pogut realitzar classes de diferents idiomes a diferents perfils i nivells. El nostre secret? Personalitzar els cursos in-company al 100% per així garantir una formació d'èxit a l'empresa.

Oferim des dels cursos més bàsics com anglès genèric o francès comercial fins a anglès gastrònomic per a restaurants. Nosaltres ens adaptem a l'empresa, al seu sector, al perfil de l'alumne i al seu nivell, i des d'aquí creem el curs. Pots veure en la següent taula els cursos que oferim amb més freqüència.

Curs Idioma
Comunicació Comercial Anglès, Francès i Xinès
Comunicació Telefònica Anglès i Francès
Idiomes per agents immobiliaris Anglès, Francès i Rus
Recursos Humans i Interacció Anglès
Terminologia Legal i/o Mèdica Anglès
Cursos per estrangers Castellà i Català

Si vols que English Girona vingui a fer classe a la vostra empresa, necessiteu seguir aquests passos:

A l’hora de contractar els nostres serveis tindràs dues opcions, classes en grup (mínim de tres participants) o classes particulars. El preu variarà segons l’opció que triïs i les hores que facis, pots donar un cop d’ull a les següents taules per fer-te’n una idea.

Classes en Grup

Hores setmanals Preu per alumne
1 45€ mensuals
1'5 65€ mensuals
2 90€ mensuals
3 130€ mensuals

Packs classes particulars

Pack 5 hores 200€
Pack 10 hores 350€
Pack 20 hores 600€