Matomo

Coneix el centre

English Girona es un projecte que, com a tal, neix el 2012 de la mà d’Anne Costa. L’Anne va estar durant un temps treballant per acadèmies a la zona de Girona i el que veia no li agradava: Classes massificades, on l’aprenantatge era secundari al rendiment econòmic. Professors mal pagats, cursos cars i plens de gent, temaris no adaptats… Hi havia una altra manera de fer les coses: Així va néixer English Girona, un centre d'estudis lingüístics enfocat a l’aprenantatge individualitzat.
Anne Costa
Directora del Centre English Girona i cap del Departament de Llengua Anglesa. L'Anne, de nacionalitat Catalana-Canadenca, fa 7 anys que treballa com a professora d'anglès a Girona. Durant aquest temps, l'Anne ha dedicat el seu temps lliure a crear l'empresa i un nou mètode d'aprenentatge, el Fly-By Method, que només es troba al nostre centre. L'Anne, a part de ser la directora del centre, també n'és professora d'Anglès i de Rus de Nivells A1-B1. A part de la seva feina a English Girona, l'Anne també és escriptora. A l'empresa, l'Anne ha contribuït creant llibres de text didàctics pel Fly-By Method, i a títol personal, les seves novel·les Seeds, El Bosc dels Llibres i La Creació d'Ezerberth estan pendents de publicació.
Albert Gallego
El súper heroi d'English Girona, secretari de dia i professor de nit. L'Albert és un enamorat d'Àsia, especialment del Japó. Actualment l'Albert treballa com a professor donant classes de Japonès a nivells inicials, d'anglès a nens i adolescents i de català i castellà a estrangers. L'Albert també és el cap del Departament de Llengua Catalana i Castellana al nostre centre.
Noemí Soth
La Noemí té doble nacionalitat alemanya i catalana i domina quatre idiomes a la perfecció. La Noemí és la nostra cap del Departament de Llengua Alemanya, a part de ser també professora d'alemany i anglès.
Minami Kakuta
La Minami ha vingut des del Japó per donar-nos un cop demà amb les classes de Japonès de nivells més avançats. La Minami encara no parla català, i per tant les classes es fan en japonès o en anglès.
Pel que fa a altres idiomes, encara estem buscant professorat fixe perquè vingui a treballar amb nosaltres. Si t'interessa, pots enviar-nos el teu currículum per ser professor de francès o de xinès. Trobaràs més informació a la secció de contacte.
Dona un cop d'ull a les nostres instal·lacions.